BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

i'm declared you'll be my 2nd mr.berry eVer !

Daisypath Friendship tickers

Friday, October 8, 2010

adegan hari ini



errk . ! malas betul nak bangun pagi ni .sangadd mengantuk tapi kene pergyy jumpe lela 8.30am kat bus stop sekola seraya = )
lalala . .  siap2 sudah . aku berjalan kaki la pegy sekola. a.k.a exercise haha
aku sampai awal so aku kene lah tunggu si Lela .
              tunggu punye tunggu di bus stop seorang diri. .sambil cuci-cuci mate . aku nampak popo ni tgh tunggu someone la untuk  bukak pintu pagar . tak taw r pe kaitan popo tu dgn tuan rumah . yang terkilannya tuan rumah lambat bertindak! kesian popo tu tunggu lame kot sorang2 kat luar , popo tu da kehulu-kehilir nak masuk rumah  . 5minit lepas tu baru la tuan rumah muncul sambut popo tuu  : )

             krok.krok . lapar la perut sebab tak brekfast agy b4 gerak . huhu . .tak pe tahan : )
banyak kerete . moto . van lalu lalang kat depan skola .
tibe.tibe - - - ade 1 moto ni lalu . lelaki . gaya die mcm de something tercicir tgh jalan . aku pandang je la . nak taw gak ape kan - - - then die pandang aku balik .dari mate ke mate hahaha . . erk. aku pun toleh r tempat laen. ! lalu die pergy menghilang entah ke mane. aku pun sambung bergoyang - goyang kaki sambil tunggu si lela haha ^_^

           lame pas tu . lelaki yg moto tadi patah balik . .makin lame moto die sloww . die stop depan aku . huh!
erk . .dalam hatyy aku da risau . gundah gulana r ni .  pesal mamat ni tibe3 ajew berhenti . cuak kowt tyme tu .! 
die tanye aku . " awak .! awak ni tunggu siape ?? dari tadi tunggu sini sorang3 . meh la saya hantar awak " . aduh hai mamat nie . nak berhaty mulia la pulak .  aku senyap je . tak layan die . die tanye aku lagy . huhu aku terpakse r jawab . " tunggu membe, tak pe . " nasib baek lepass tu die blaa . . 
budak3 skola pun ramai time tu .

           huh . lega .! tak lame lepas tu lela pun sampai  : )
wheeyy >,<  lela bagy item yg aku nak tu , borak3 jap . pastu balik . aku menyusul ke bank pulak . berjalan kaki . fuh ! jauh gak . penadd .. hehe otw g bank . alamak! aku nampak anjing . 2 ekor lak tu . aduhh . . lemah betul jiwa ragaku anjing3 ni laa . : (   " anjing pergy la kau .! jangan kacau aku . aku tak kacau kau pun~ tak berhenti haty aku bace doa pertahankan diri . haha . takut kut .! watnye die kejar aku . mati aku ! erkk . . alhamdulillah . aku selamat lalu sebelah anjing tu . haha . tak leyh bla la kalu pk balik hehe lawak doo

           at maybank . aku sebenarnye tak rety nak bank in duet . tyme kat pilah kak min ade ajar aku . tapi tak confident laa hehe aku minax pakcik guard tu tolong . nasib baek pakcik tu baek, sudi nak tolong aku : ) hehe terima kasih pakcik! erk . . then i'm done everything >,<
          sampai rumah ^_^
kakiku melecet , berjalan jauh---salah pakai selipar daa . .





2 comments:

anyss anne said...

selipar kat tesco!
anis punye kaler yg belah kanan tu,
tp same kaler la ngn yg kiri tu..ngeee~

iQaberry said...

bukan la.
selipar econsave
hehe .

mak iqa ingat kan iqa tertukar seliparr woo
haha