BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

i'm declared you'll be my 2nd mr.berry eVer !

Daisypath Friendship tickers

Friday, September 30, 2011

unforgettable moments

betapa seronoknya semester kali ini, tiada exam papers! HAHA
just OSCE 2 hari then .. the world is mine! HEHE
cuti . cuti panjang - panjang ni aku amik peluang 'bercuti' ke utara tanah air : )
Kg . Selarong, Kedah a.k.a rumah membe .

sedikit sebanyak memori yang ku kecapi di sana .
aku pergi meninggalkan bekas tapak kaki dan gambar sebagai kenangan . 
HAHA apa aku melalut ?! choi~

sekarang da tak musim padi . so kite bako' bendang ni!! erg!
hehe bako untuk nak tanam padi balik semula la : )
buang yang keruh ambil yang jernih .
haish budak kecik ni tak padan kecik nak naik basikal besar .
suruh aku dan si comel pinky pegang basikal tu pulak .
nakal ini budak nak menyerong ke lumpur tu .
^_^
hang pa lompat la tinggi tinggi cecah bukit kat belakang tu .
cek tgok ja ^_^
buat - buat mata juling -_-
kecik - kecik da pandai ae budak kecik HEHE 
maen - maen kat bendang!
bagai rusa masuk sawah padi ~ : )
kemal tarik aku , aku pegang budak kecik tu,
kalau budak kecik jatuh . kite semua akan jatuh dalam lumpur >,<
eee .. geli . geli je masuk dlm keleboq (lumpur) 

* gerabak ape ntah name die --- untuk meratakan tanah 
tanganku tu nak kutip ikan yang telah dipengsankan(tp still aktif )
OMG ! selama ni aku pegang ikan da mati je.
mula - mula  pegang ikan hidup berani tak berani
lama - lama pro daa . small the pieces!
^_^
lepas da dapat ikan . kite bedah itu ikan! n_n
budak kecik tu 5 tahun pun da pandai bedah-bedah ikan. wow!
tercabar aku nak siang ikan . hee
mari mari potong - potong ikan tu : )
'berus gigi' ikan ---- untuk bersihkan darah3 kat dalam badan ikan tu
 yang susah nak tanggalkan 
pengalaman pertama jadi penjual ikan kerin di pasor ^_^
suka . suka . suka  >,<
ikan ruan kerin! ikan ruan kerin! (teriak) tok beli tok ikan ruan kerin .
berkhasiat ikan ruan ni . baik untuk ibu bersalin
(ceh penjual yang berkaliber) HAHAHA!
tak de customer . kite snap . snap la photo .
aktiviti wajib! ^_^
(ohho bajet hang li po .berkipas - kipas bagai) pehh..
abg G yang bawa kami g pasor jual ikan kerin~
^_^
KEDAH BOWL 270911
3 game : )
2 game ira menang .
aku menang last game je 102 : )
kemal ni excited . tgok aku strike the ball! haha
eh ye ke . bukan aku yang snap gambar die ke ..
entah la .. seronok dia ^_^
yes! we're best friends >,<
n_n
terima kasih semua yang menjayakan percutian saya di sini.
HAHA
the happily which i can't describe in words <3 

we do not remember days, we remember moments .
Cesare Pavese,

memories are the treasures that we keep locked deep within the storehouse of our souls, to keep our hearts warm when we are lonely.
Becky Aligada

3 comments:

lolaswift said...

baju hijau yang kau pakai dengan skirt panjang tu cantik :))

iQaberry said...

polka dot :)

Perfumes Farm said...

hi..lets join Perfumes Farm Contest and grab a chance to win fragrance mist from Victoria's Secret.

go to this link for more details;
http://perfumefarm.blogspot.com/2011/09/perfumes-farm-contest.html