BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

i'm declared you'll be my 2nd mr.berry eVer !

Daisypath Friendship tickers

Sunday, July 24, 2011

1st experience in LIFE

long time not updating this site yang kuat 'melalut-lalut' ni >,<
now i come with new story hehe 
BORING doeyh stayed at home (Muar) on weekend kat sini ,
plan memang tak mow balik KL bukan tak rindu mak dan abah 
cuma mahu enjoy buat seketika . released out the stress . hehe ^_^

= )
REVO ARCHERY @ Datatan Pahlawan, Malacca
jalan - jalan kat situ
ke hulu - ke hilir
sementara menunggu masa masuk cinema tengok HARRY POTTER
terjumpa pulak port ni . tak pernah memanah-manah lagi . so why don't we should try this shooty hehe
package B : 24 shoots only RM14  

panah punye panah tersasar ke circle jiran sebelah pulak . 
HAHA
die konon nak balas dendam die TERshoot port aku pulak
1st time gak budak tu maen ni rasanya . ^_^
Taraa ~ ni la keputusannya
aku punye circle 6 tak silap .
bersepah-sepah .
tersasar jauh pun ada : )
................................................................................
tu la 1st trial experience .
its not easy as i thought actually
lenguh tangan weyh ,
btw that a little precious moment >,<

2.25pm : watching the HARRY POTTER, 

the deathly hollows PART 2 .
erk ..
bosannya .. hampir tertidur diriku ini
tetapi !
time climax . GEMPAK ! EXCITED !
damn like it >,<
overall not bad r . tak la best sangat.sangat.sangat

 bagi diriku la,
aku beri 4/11 : ) 
waiting the bus to Malacca Central
comel doeyh kau Nora Nida domo.domo kunKun >,< !

oh tiring day .
back to Muar with a hungry tummy
: )

3 comments:

madiha said...

mcmne dr muar boleh smpi melaka meyh?byk jalan eh. heheheh

iQaberry said...

hehe Melaka r bandar yang boleh dikatakan dekat sangat dgn muar yunk : )
muar ni mane ade pape . just bandar pencen . hehe

lolaswift said...

wei makcik . biadap ea ko . dah syokk dok Muar , cakap bandar pencen . kuangg asam !