BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

i'm declared you'll be my 2nd mr.berry eVer !

Daisypath Friendship tickers

Saturday, December 25, 2010

contest into the mirror


hahaKxx gamba ni 4 contest into the mirror : )
lokasi d hosteL kolej . b4 hang-ing out . perkara WAJIB semestinya bergambar hehe
mmg saya ni suka bergambar >,<
salah satunya di hadapan cermin . even cermin ni tak la cantik mane . cermin biasa je pun 
haha
sebab da tak de tempat nak letak cermin tu terpaksa menyemak kat white board ku
your truthly heart make me melted
ade back up background Si sticky notes yg merepek pe ntah (tp ade gak yg penting) haha sebab die colourful dats why suka tampal.tampal kat board dan my 4R photo with my BFF yg sama gila photo .

website ini la yang menganjurkan contest ni = )
for more details , just klik below yeah . .

contoh gambar sorang2

contoh gambar ramai2

saya mahu tag pada sahabat saya, korang join la,
yang saya tidak tag, pun boleh join jugak meyh >,<

2 comments:

hifazphat said...

juri datang ^_^

thanx join ye (✿◠‿◠)

iQaberry said...

=)
>,<