BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

i'm declared you'll be my 2nd mr.berry eVer !

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, December 20, 2011

FSKKS in memories

setiap pertemuan pasti ada perpisahan 
itulah kehidupan 
sob.sob :(

(singing aisheteru)
walau raga kita terpisah jauh ,
namun hati kita selalu dekat ,
bila kau rindu pejamkan matamu ,
dan rasakan a...a.... aku
kekuatan cinta kita tak kan pernah rapuh,
terhapus ruang dan waktu ,
percayakan kesetiaan ini ,
pada ketulusan
ai..ai..aisheteru <3

congrats udax comot telah memperdayakan diriku haha
nota psy tertinggal kat kelas ae kononnya..
thanks xoxo team .
semua batch nursing FSKKS 09/10
<3
rindu korang yang 'gila-gila' >,<

time ni, syusyuk telefon aku ke ha mengenal pasti lokasi aku
haha 
-DISCUSSION-
geng xoxo sudah serabut 'mangsa' a.k.a iQaberry a.k.a aku
tak sampai - sampai lagi ..
time was running out .. esok ade 2 test lagi ni .
atoi . aduh mane ni lambatnya~
huh~
hehe ..
. pecan butterscotch .
nyummy :)
makanan disusun rapi ..
(macam jamuan kelas zaman sekolah dulu pulak)
HEHE
yea ~ dia sudah mari ..
aku dibawa berlari dihumban ke dalam kelas yang gelap
tanpa berfikir panjang.
tiba - tiba
ting! lampu dinyalakan serta alunan lagu dinyanyikan oleh mereka - mereka
(haha) ^_^

ok ayat skema
what the surprice! (",)
perasaan ku tidak keruan hehe
terharu doeh ..oh THANKS a lot dear buddies!
dan ini lah masanya mereka menconteng-conteng mukaku dgn cream
hehe >,<
woo .. i'm so cute with blusher cream .HAHA


captcha !
kantoi ..
saya nampak anda menangis di hujung kelas
:'(
bersuka ria ..
wheyy~ ^_^
radhi bermain gitar mendendangkan lagu 'My Heart'
layann ~
:) :D ^_^ -_- :( :'(


satu waktu dicampur.campur adukkan dengan pelbagai perasaan 
suka, duka, tersentuh, menangis, ketawa
menjadikannya satu kenangan yang indah dan tidak akan dilupakan 
terima kasih


chow~
have a bless


4 comments:

bang bang boom said...

Mesti best saat tuh kan? xpelah, ingat kawan2 smpi bile2 na.

iQaberry said...

best .. kenangan terindah hehe ..
terharu ~
:)
friends neveer end <3

iQaberry said...

best .. kenangan terindah hehe ..
terharu ~
:)
friends neveer end <3

iQaberry said...

best .. kenangan terindah hehe ..
terharu ~
:)
friends neveer end <3